sunnuntai 7. joulukuuta 2014

home sweet home

Saatiin perjantain uus matto, joten pistin ranttaliksi ja aattelin nyt tehä tän koti-postauksen!
En ikävä kyllä esittele kun keittiön ruokailutilan ja olkkarin, mut näin alkuun sekin on jo jotain!
   Me siis asutaan tän pienen perheen kanssa 60 neliöisessä rivari kaksiossa. Tähän kuuluu tietty oma pieni piha ja sauna, jotka on toooosi iso plussa kerrostalo asumisen jälkeen. Tää asunto on muuten täydellinen vaaleine seinineen, mut  musta toi muovimatto on aivan älyttömän ruma. Ehkä sit saa täysin semmosen kun haluaa, kun on se ikioma kämppä. Näin vuokralla asuessa ei kannata kuitenkaan täysnirsoksi ryhtyä. Tää on hyvä meille ainakin seuraavat kaksi vuotta.



 Mun sisustus on tosi räikeää. Oon muuttanu 18-vuotiaana omilleni ilmaiseksi saatujen huonekalujen kanssa ja nyt koitan kovasti saada kaluste kerrallaan (.. ja kun on rahaa..) tästä semmosen kun haluan. Sohva ja tv-taso on uudet ja hyvät, mut toi nojatuoli, hylly ja sohvapöytä ois tarkoitus vaihtaa mustanruskeiksi tai valkoisiksi.


Varmaan myös huomaa mun jouluinnon näistä. Joulukuun seitsemäs ja ei paljoa enää uuvu täydestä joulu tällingistä :-D. Kynttilöitä tulee polteltua reippaasti.


Uusimpana tulokkaana tuli myös hankittua poitsulle stokken tripp-trapp elinikäiseksi kumppaniksi! Toi on aivan älyttömän kaunis käyttöesine ja tosiaan vauvasta vaariin istuttava ♥


Tuli eilen otettua joulukortteihin kuvat, kun muistin että 6.12. mennessä piti olla ifolorin tilaus tehty, että ennättävät joulukortti lähetykseen... Hupsista, onneksi onnistui. Pikkutonttu kyllä nukkui koko kuvausten ajan, mutta tekstiksi olikin sitten osuva "Rauhallista joulua!" :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti